Anaflat - a has feszültség oldója www.anaflat.hu

Káposztás-bazsalikomos csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 kisebb csirkemell
  • 1 nagy hagyma
  • 2-3 fokhagyma
  • 3 db közepes paradicsom
  • 1 kávéskanál szárított bazsalikom
  • 50-80 dkg fejeskáposzta
  • margarin a sütéshez
  • 1 dl fehérbor

 

Elkészítés: A paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk, nagyobb gerezdekre vágjuk. A hagymát felkarikázzuk, a fokhagymát áttörjük, a káposztát ujjnyi csíkokra vágjuk. A húst sózzuk, borsozzuk. Az olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rádobjuk a paradicsomot, a fokhagymát, bazsalikomot, sózzuk, borsozzuk, 5 percig forraljuk fedő nélkül. Rárakjuk a káposztát, befedjük, 20-25 percig pároljuk. A margarinban megkapatjuk a hússzeletek mindkét oldalát, aláöntjük a bort, fedő alatt 10-12 percig pároljuk, majd fedő nélkül is sütjük. A káposztás keveréket ráöntjük, összekeverjük a pecsenyelével, és sózzuk, borsozzuk, majd még egy kicsit összerottyantjuk.

 
Főoldal Receptötletek Káposztás-bazsalikomos csirkemell

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

© 2016. Teva Gyógyszergyár Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat Impresszum Kapcsolat Linkgyűjtemény Oldaltérkép