Anaflat - a has feszültség oldója www.anaflat.hu

Almás-káposztás pulykacomb

Hozzávalók:

  • 1 nagy vagy 2 kisebb pulyka alsócomb
  • 8 gerezd fokhagyma
  • 2 fej hagyma
  • 1dl száraz vermut
  • ¾ kg savanyú káposzta
  • ¾ kg savanykás alma
  • 2 babérlevél
  • 6 szem borókabogyó

 

Elkészítés: A húst fél órára besózzuk. A sütőedényben megkapatjuk mindkét oldalát. Meghintjük őrölt borssal, mellédobjuk a fohagymákat, a vastag szeletekre vágott hagymát, aláöntjük a vermutot, letakarjuk, sütőben 180 fokon 1-1,5 óráig pároljuk. A savanyú káposztát kissé leöblítjük, az almákat meghámozzuk, magházukat kivesszük, vékony lapra vágjuk. Kivesszük a húst, betesszük a káposztát, almát, babérlevelet, borókabogyót. Lazán összekeverjük, beleágyazzuk a húst, fólia alatt még 45 percig pároljuk, végül fedetlenül 20-25 percig sütjük, vagy addig, amíg szép színt nem kap.

 
Főoldal Receptötletek Almás-káposztás pulykacomb

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

© 2016. Teva Gyógyszergyár Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat Impresszum Kapcsolat Linkgyűjtemény Oldaltérkép