Anaflat - a has feszültség oldója www.anaflat.hu

Sült zöldségek fokhagymás joghurtszószban

Elkészítési idő 60 perc

Hozzávalók (4 személyre):

  • 20 dkg cukkíni
  • 20 dkg padlizsán
  • 20 dkg pepperóni
  • 40 dkg joghurt (kb. fél liter)
  • 4 gerezd fokhagyma
  • olaj a sütéshez és ízlés szerint só


Elkészítés: A joghurtot tálba öntjük, megsózzuk, majd a pépesített fokhagymával együtt jól összekeverjük. A padlizsánt és a cukkínit meghámozzuk, felkarikázzuk és enyhén megsózzuk. Fél órán át pihentetjük, majd lecsöpögtetjük. Az olajat felhevítjük, megsütjük benne először a padlizsánt, majd a cukkíni szeleteket és az egészben hagyott pepperónit. Minden hozzávalót egy tálba tesszük, és joghurtszósszal lelocsolva kínáljuk. Jó étvágyat hozzá!

 
Főoldal Receptötletek Sült zöldségek fokhagymás joghurtszószban

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

© 2016. Teva Gyógyszergyár Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat Impresszum Kapcsolat Linkgyűjtemény Oldaltérkép