Anaflat - a has feszültség oldója www.anaflat.hu

Rozmaringos csirkesaláta édesköménnyel

Hozzávalók

  • 30 dkg csirkemell filé
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 evőkanál frissen aprított rozmaring
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg fehér bab (konzerv)
  • 8 dkg rucola
  • 2 db édeskömény
  • fehérborecet
  • só, bors


Elkészítés: A hosszabb csíkokra vágott húst alaposan összekeverjük 1 evőkanál olajjal, a rozmaringgal, ízlés szerint sóval és borssal, majd 15 percre félretesszük. Egy felhevített serpenyőben a húscsíkok minden oldalát aranybarnára sütjük, majd félretesszük és melegen tartjuk. A maradék olajat a serpenyőbe öntjük, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát és a babot, és 1-2 perc alatt összemelegítjük. A húst összekeverjük a fokhagymás babbal, a rucolával és a csíkokra vágott édesköménnyel, majd meglocsoljuk a fehérborecettel, és alaposan átforgatjuk.

 
Főoldal Receptötletek Rozmaringos csirkesaláta édesköménnyel

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

© 2016. Teva Gyógyszergyár Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat Impresszum Kapcsolat Linkgyűjtemény Oldaltérkép