Anaflat - a has feszültség oldója www.anaflat.hu
Fotópályázat – Anaflat haspuffadás elleni kapszula

Hasszépségverseny fotópályázat

 

mádjuk mindenki hasát!
„Imádom a hasam” hasszépségverseny
Sokan imádják a hasukat - ezt eddig is jól tudtuk. De az igazán örömteli meglepetés, hogy sokan szeretik megmutatni is! Az „Imádom a hasam” hasszépségversenyre rengetegen jelentkeztek, töltötték fel hasfotóikat. Izmos kockahastól a szexi gömbölyűig, a bohém sörhastól a merészen tetováltig – mindenfajta has „küzdött” a látogatók elismerő lájkjaiért. A legjobban Khéli Dávid pocakja „domborított”, ugyanis 362 szavazattal ő nyerte a versenyt! Gratulálunk Dávidnak a tízfős lakomához!
Külön öröm, hogy az emberek nemcsak a hasukat és Dávid hasát imádták, hanem a verseny Facebook oldalát is, amely alig néhány hét alatt közel három és félezer rajongót gyűjtött! Köszönjük a nagy érdeklődést, reméljük, mindenkinek „ízlett” a játék!

Imádjuk mindenki hasát!

Imádom a hasam” hasszépségverseny

 
Sokan imádják a hasukat - ezt eddig is jól tudtuk. De az igazán örömteli meglepetés, hogy sokan szeretik megmutatni is! Az „Imádom a hasam” hasszépségversenyre rengetegen jelentkeztek, töltötték fel hasfotóikat. Izmos kockahastól a szexi gömbölyűig, a bohém sörhastól a merészen tetováltig – mindenfajta has „küzdött” a látogatók elismerő lájkjaiért. A legjobban Khéli Dávid pocakja „domborított”, ugyanis 362 szavazattal ő nyerte a versenyt! Gratulálunk Dávidnak a tízfős lakomához!Külön öröm, hogy az emberek nemcsak a hasukat és Dávid hasát imádták, hanem a verseny Facebook oldalát is, amely alig néhány hét alatt közel három és félezer rajongót gyűjtött! Köszönjük a nagy érdeklődést, reméljük, mindenkinek „ízlett” a játék!

 

 
Főoldal Pályázatok Fotópályázat

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

© 2016. Teva Gyógyszergyár Zrt. Adatvédelmi nyilatkozat Impresszum Kapcsolat Linkgyűjtemény Oldaltérkép